2011. június 2., csütörtök

Szülői vélemény

Kislányom még nem volt két éves, mikor keresgéltem a környéket egy olyan családi napközit, ahol hetente egyszer-kétszer közösségben lehet a gyermekem. Így bukkantam rá erre a csodálatos „szivárványos” helyre és Otikára. Azonnal megfogott nem csak engem, hanem a kislányomat is a szeretetteljes légkör, a családias hangulat, és az, hogy itt minden a gyerekekért van.
            Fantasztikus, színvonalas, igényes bölcsőde, magas szakmai nívóval, rendezvényekkel, nagyszerű előkészítő helye az ovinak és annak, hogy a gyerekek először megtapasztalhassák a leválás folyamatát.
            Sajnos csak másfél évet jártunk, de szívünk szerint 10 évig is maradtunk volna itt; amikor csak lehetőségünk van, vissza-vissza látogatunk.
            Aki szeretné biztonságos, igazán gyermekszerető és szakmailag, pedagógiailag kiemelt helyre adni a gyermekét, az bátran jelentkezzen a Szivárvány bölcsibe, mert állíthatom, hogy a környék „legeslegjobb” családi napközije.

Julcsi anyukája
Fehér Ildikó óvónő, anyuka
30/356-9001

1 megjegyzés:

 1. Mi 2007-ben, ősszel kezdtük Otikánál a bölcsit, Marci fiam akkor múlt 2 éves, Szerettem volna ha olyan közösségbe járna, ahol a mindennapi törődésen, nevelésen túl valami pluszt is kapna, ami nagyon hasonló ahhoz, amit én (mi), a család adunk Neki akkor, amikor Tőlünk távol van. Otikánál mindezt a pluszt, megtaláltam. Igazi, őszinte szeretetett, odafigyelést.
  Marcikám kettő évet töltött a bölcsiben és kétség sem fért hozzá, hogy második kisfiamat, Matyit ne ide járassam, Matyi is második éve jár Otikához és Feri bácsihoz. Lassan elválunk, mert Matyikám is nagy ovis lesz de ígérem visszajárunk a bölcsikébe nyaralni, vakációzni.
  Köszönet Otikának, Ilus mamának, Edit mamának, Ibolya néninek, Andi néninek és Feri bácsinak ezért a szép négy évért, hogy együtt lehettünk.

  Jónás Ida
  Marci és Matyi anyukája

  VálaszTörlés